Branchledande och 20+ års erfarenhet

Hälsoinspiratören är din partner för att främja välbefinnandet på din arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdstjänster som omfattar både kropp och välmående för din personal.

Energi och klassisk massage

Hälsoinspiratören erbjuder en omfattande massageupplevelse med både Energimassage och Klassisk massage. Energimassage, även känd som sittande massage eller offentlig massage, är idealisk för användning på arbetsplatser eller offentliga platser där kunden behåller sina kläder på. 
Genom Energimassage stimuleras kroppens energiflöden, blodcirkulationen ökar, musklerna får en genomblödning och lymfsystemet aktiveras.

Klassisk massage involverar bearbetning av spända muskler och kan användas både förebyggande och för behandling av befintliga skador samt för att förbättra rörligheten.

Vi erbjuder flexibla massagetjänster direkt till ert kontor med all nödvändig utrustning till hands. Välj mellan 30, 60 eller längre sessioner för en skräddarsydd massageupplevelse som passar era behov

Hjärt-lungräddning

Varje år drabbas cirka 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige, det innebär fler än 25 personer varje dag. Hälsoinspiratörens personal är utbildade och certifierade via HLR-rådet. Vi kommer till ert kontor och erbjuder skräddarsydda utbildningar för er personal med våra dockor och attrapper.

Under vår utbildning ingår:

- Vad är en luftvägsstopp och hur agerar jag?
- Vad är ett hjärtstopp och hur agerar jag?
- Kedjan som räddar liv.
- Genomgång av hjärtstartare (atrapp).
- Praktiska övningar i alla moment.


Länk till arbetsmiljöverket

Temadagar, Event och grupp träning

Från individuell träning (PT) till företagshälsodagar - Vi erbjuder en mångfald av friskvårdstjänster för att främja produktivitet och välbefinnande på er arbetsplats. Vi hjälper till att skapa en lustfylld och energirik hälsodag som engagerar alla.  Med fokus på ergonomi, träning och hälsa skräddarsyr vi temadagar som passar era behov.

Kontakta oss idag för att planera er nästa hälsodag och ta ert företag mot en sundare framtid